Kies uw taal: Nederlands | Français | English NL | FR | EN

volg ons Facebook Twitter Linkedin Google+

T: +32 (0)11 44 10 60     E:

Win een duoticket voor het 16e galaconcert van het Olivia Fund

24-01-2017 Win een duoticket voor het 16e galaconcert van het Olivia Fund

Atrado is opnieuw trotse partner van het Olivia Fund. Dat fonds sensibiliseert rond kinderkanker en werft financiële middelen voor innovatief kankeronderzoek. Het organiseert daarom jaarlijks een schitterend galaconcert in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. De editie van 2017 zal op donderdag 9 februari 2017 plaatsvinden.

Het 16e galaconcert van het Olivia Fund is een evenement om naar uit te kijken. Lukáš Vondrácek, winnaar van de Koningin Elisabeth Wedstrijd piano 2016 en soprane Anne Cambier zullen samen een select muzikaal programma brengen. Dat doen ze onder begeleiding van dirigente Anu Tali en het Nationaal Orkest van België.

Na het concert volgt een walkingdinner in de Victor Horta-hal van het concertgebouw. Je ontmoet er misschien een van de eregasten: vice-eersteminister Kris Peeters, minister van Werk, Economie, Consumentenzaken en belast met Buitenlandse Handel, professor Herman De Croo, minister van staat en professor Mark Waer, ererector van de KU Leuven.

Atrado heeft het genoegen gehad de teksten voor dit mooie programma naar het Frans te vertalen. We kunnen bovendien een duoticket voor de avond verloten. Ben je er graag bij? Stuur ons uiterlijk op vrijdag 3 februari 2017 een mailtje via office@atrado.be. Een onschuldige kinderhand zal de uiteindelijke winnaar trekken.

 

Praktisch

Wanneer? donderdag 9 februari 2016, vanaf 20.15 u.

Waar? Henry Le Bœufzaal, Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel

Meer info vind je op bozar.be of olivia.be.


Back to Top