skip to Main Content
  • nl
  • fr
  • en
+32 (0)11 - 44 10 60 office@atrado.be
Werknemer Séverine Molenberghs

Als verantwoordelijke voor Marketing & Social Media stippel ik de digitale strategie uit voor onze klanten. Ik luister naar hun verhaal om daarna een gepersonaliseerde marketingstrategie uit te werken. Ik match vervolgens de juiste online marketingkanalen met de juiste boodschap en kan op die manier een maximale impact genereren.

Mijn ervaring
Afgestuurd als master in communicatiewetenschappen besloot ik na mijn eerste werkervaring bij Truvo een eigen zaak op te starten. Ik maakte een grote carrièreswitch door een frituur- broodjeszaak uit te baten. Na ongeveer twee jaar was ik in staat om deze succesvolle zaak over te laten. Met deze leerrijke ervaring op zak ging ik terug op zoek naar een job in communicatie. Zo kwam ik bij vertaalbureau Atrado terecht waar ik de kans krijg om mezelf verder te ontplooien.

Persoonlijke weetjes
Altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Na een wereldreis van 6 maanden, is mijn passie voor reizen nog groter geworden. Als grote dierenliefhebster ben ik ook trotse eigenaar van een hondje en een paard.

Back To Top