skip to Main Content
+32 (0)11 - 44 10 60 office@atrado.be
SEO-vertalingen nodig voor uw meertalige website?
Vraag uw subsidie aan!
Subsidie voor digitale internationale commerciële communicatie

De taal van uw website is van groot belang voor het doelpubliek dat u wilt aanspreken. Denkt u er aan om anderstalige bezoekers te bereiken, dan is het belangrijk dat de website meertalig is! Gelukkig helpt de Vlaamse Overheid hier een handje dankzij een subsidie.

Atrado to the rescue!

Atrado helpt u niet alleen met de vertalingen van uw website of webshop. Ook adviseren en ondersteunen wij u bij de subsidieaanvraag voor een meertalige website. Wij helpen u graag op weg naar een grotere doelgroep waaronder anderstalige personen.

Voor wie en waarom?

Om deze verhoogde subsidie te ontvangen moet je voldoen aan enkele criteria, bijvoorbeeld:

  • Deze subsidie is van toepassing op kmo’s, ondernemersorganisaties en (gemengde) kamers van koophandel, met een Belgisch ondernemingsnummer.
  • Het FIT (Flanders Investment & Trade) biedt financiële ondersteuning bij externe ontwikkeling én vertalingen van digitale internationale commerciële bedrijfscommunicatie, zoals een meertalige website of webshop of de sociale media uitgevoerd door externe specialisten.

Meer (specifiekere) informatie, lees je hier. (nota: aanvraag pas vanaf 15 mei 2021)

Hoeveel bedraagt de subsidie?

In 2016 werd deze subsidie reeds in het leven geroepen. Onlangs besloot de Vlaamse Overheid om de ontwikkeling van digitale bedrijfscommunicatie een extra push te geven. Dit steuntype, in de vorm van een éénmalige subsidie, sluit aan bij de het relanceplan waar digitale transformatie een belangrijk onderdeel van is. Hoeveel bedraagt de subsidie net?

  • Voor de eerste vier dossiers: 4500 euro
  • Standaard: 3000 euro

Wacht niet te lang, overheidssubsidies zijn niet eindig!

Ik wil vertalingen voor mijn meertalige website.

Neem vandaag nog contact op.

Back To Top