Karen

Service & Advic

Ik coördineer meertalige projecten, maak offertes op en adviseer de klant zo volledig mogelijk binnen het ruime serviceaanbod van atrado®. Ik stel die diensten ook voor aan potentiële klanten en overtuig hen om voor atrado® te kiezen. Ten slotte sta ik in voor de klantopvolging en het beheer van de database van freelance vertalers.

Omdat elke klant het verdient om de juiste dienstverlening aan de juiste prijs te krijgen. Bij atrado® gaan we bovendien voor een uitstekend contact met de klant. Ik werk graag in een omgeving waar het borrelt en bruist van de ideeën en kijk ernaar uit hier zelf mijn steentje aan bij te dragen.

Mijn ervaring

Als licentiate psychologie had ik een mooie bagage om binnen bedrijven mensen te coachen in het behalen van hun sales- en of servicetargets. Dat doe ik ondertussen al meer dan 12 jaar. Het coachen en managen van een project geeft me dagelijks mijn professionele voldoening. Maar ik hou net zozeer van de uitdaging om zelf een prospect of klant de juiste dienst aan te bieden en een tevreden klant te winnen.

Persoonlijke weetjes

Overgelukkige mama van 2 energieke, ondeugende maar lieve jongens. Dol op reizen. Als afgestudeerd goudsmid kruip ik af en toe nog in mijn atelier.

Wilt u meer weten over onze werking?

Wij leveren u meer dan alleen maar vertalingen. Wij verleggen de grenzen van uw communicatie.
Scroll naar boven