Over atrado®

Vertaalbureau atrado®

“Wie er niet meer naar streeft beter te worden, houdt op goed te zijn.”

Meer dan vertaling

Vertaalbureau atrado® is al meer dan 15 jaar uw betrouwbare partner voor vertaling én alle daarbij aansluitende diensten. We zijn ervaren in het vertalen van zowel commerciële als technische teksten voor klanten uit verschillende sectoren. We werken uitsluitend met professionele vertalers en revisoren die werken in hun moedertaal (native speakers) en waar mogelijk zetten we altijd moderne vertaalsoftware in ten voordele van de kwaliteit én uw vertaalbudget.

Bij vertaalbureau atrado krijgt u

Genormeerde workflow voor vertalingen

Het full-service-concept van vertaalbureau atrado® biedt u een zorgeloze ondersteuning bij de vertaling van zowel uw commerciële als technische online en offline content. Om u nog meer zekerheid te bieden, werken we bij elke vertaling volgens de principes van de Europese kwaliteitsnorm NEN-EN-ISO 17100 die de eisen voor vertaaldiensten vastlegt.

Fast

Een snelle service, zonder daling in kwaliteit.

Flexible

Voor al uw gepersonaliseerde vertalingen.

Perfect

Wij streven voor perfectie, om u de beste service te leveren.

Plunet Customer Portal

De klant beschikt over toegang tot het vertaalportaal. Met dit systeem (dat rechtstreeks gekoppeld is aan de business management software van Atrado) kunnen alle medewerkers op een eenvoudige manier vertaalaanvragen plaatsen: bestanden uploaden, de gewenste doeltalen selecteren, deadlines en eventuele opmerkingen doorgeven. Atrado zorgt voor de nodige ondersteuning.

Het vertaalportaal is een webinterface die toegankelijk is via een browser. De site is beveiligd met een persoonlijke login en wachtwoord.

Elke gebruiker heeft individuele rechten.

Het vertaalportaal heeft ook een beheersniveau, waarmee de klant alle leden, hun activiteiten en de bijbehorende bedragen kan bekijken.

Onze expertise

Behalve een uitgebreide talenkennis beschikken de gespecialiseerde vertalers van vertaalbureau atrado® ook over een grondige kennis van de vakspecifieke terminologie, zowel in de brontaal als de doeltaal. Het Service Management zet de juiste vertaler op de juiste vertaling.

SEO-copywriting
SEO-vertalingen
Terminologie
Revisie
Marketing

Wilt u meer weten over onze werking?

Wij leveren u meer dan alleen maar vertalingen. Wij verleggen de grenzen van uw communicatie.
Scroll naar boven