skip to Main Content
  • nl
+32 (0)11 - 44 10 60 office@atrado.be
Atrado®: uw full-service vertaalbureau

Vertaalsoftware, in uw voordeel

Om tijd en kosten te besparen maakt vertaalbureau Atrado® gebruik van de vertaalsoftware SDL Trados. Atrado® was het eerste vertaalbureau in België dat de titel SDL Trados Certified ontving. U kunt dus rekenen op onze expertise.

 

Wat is vertaalsoftware?

Vertaalbureau Atrado® houdt voor elke klant afzonderlijk een vertaalgeheugen bij. Dit vertaalgeheugen slaat de zinnen op die onze vertalers al eerder voor u hebben vertaald. Zo kennen onze vertalers en revisoren meteen de juiste terminologie.

Bovendien controleert onze vertaalsoftware of er in de huidige teksten zinnen of zinsdelen herhaald worden. Als dat het geval is, dan hoeft de vertaler niet elke zin opnieuw ‘from scratch’ te vertalen. Een vertaalgeheugen is daarom vooral nuttig bij vertalingen met een repetitief karakter, zoals updates van handleidingen, bijsluiters, gebruiks- en betalingsvoorwaarden enz.

 

U bespaart op vertalingen

U heeft er voordeel bij, want het gebruik van SDL Trados levert tijdsbesparing én consistentie op bij gelijkaardige vertalingen. Bovendien geeft vertaalbureau Atrado® mooie kortingen op de herhalingen uit het vertaalgeheugen of in de tekst zelf.

Ga naar onze nieuwspagina.

Ontdek al onze medewerkers.

Back To Top